Tuesday, July 10, 2012

BELOG BARU SAYA T_T

Assalamualaikum...

First ---> (T_T) *heavily crying* sebab apa? sebab belog kene hack dan tak boleh buka. Langsung tak boleh nak view belog terbabit dan tak tahu nak buat apa dah. Tsk tsk tsk *Continue menangis* . Disebabkan perasaan ingin berbelog itu masih wujud dan padu dalam hati sanubari ini, saya pun menubuhkan sebuah belog baru dengan nama yang hagak baru dan errr hagak ladies? OK. 

Kepada mereka yang mengenali diri ini, silalah meringankan jari-jemari anda untuk meng'follow belog yang hagak baru ini. Yang baru nak kenal, pon boleh follow. Sangat dialu-alukan. Hoho. 


Salam perkenalan dari saya, AWA. ^-^


peace. ^_^v

11 comments:

Nabilah Hashim ♥ said...

senasib la kite akak. blog dulu pun kene hack. sbb sygkn blog tu sanggup buat blog lain kan.

AngelAwa said...

haha. yup2. sape la yg jeles dgn belog2 kita nie kan. tau la comel. huhu xD

Mohd Syamil said...

Sama lah kita . *facepalm*

AngelAwa said...

@mohd syamil : really sama? aigoo~ Y la suka hack2 nie kan. meyusahkn org.

Mishter Izwän said...

comel owner, pas ni lebih berhati2 dengan dunia IT/blogging

AngelAwa said...

oh, thank you. yup2, after dis kene lebh berhati2. heee~

sitisaliza.com said...

sorry terfollow awak 2 kali.. tak tau la kenapa boleh jadi 2 kali untuk profile.. buntu!!! hehe

AngelAwa said...

HAHA! its ok anyway. patotlah saya klik pergi page yg sama. awak ada 2 acc google kot. huhu

yin minx said...

Sumpah gemok

yin minx said...

Sumpah gemok

AngelAwa said...

sengal! efek baju lah tuh! grr~ >_<