Tuesday, July 10, 2012

1st GiveAway by Fatin & Fatini .

Assalamualaikum...





Sudah berabad lamanya aku tak join giveaway dari bloggers lain. Dulu selalu join dan aku pernah dapat macaron as my gifts. Sangat sedap macarons tue dan semua kawan aku yang tinggal berhampiran dapat merasai keenakan macarons tersebut. But, itu kisah seabad yang lalu. Now, aku nak cerita pasal GiveAway yang aku sedang join sekarang nie. Yes, sedang! Aku sedang menaip satu entry khas untuk melayakkan aku join GiveAway kali nie. Sedang menaip. . . (-,-')

First, aku tahu pasal GiveAway nie bila one of readers comment pada entry aku pasal Cicak-SpiderMan. Nama dia Cynta Ieda. ^_^





Hai there, thanx for the info about this giveaway and that's make you as my refererral. ^-^ Haha, baik kan saya. Bukan senang aku nak join GiveAway nie dan disebabkan GA nie simple, mudah nak follow, syarat-syarat pun senang dan hadiah-hadiah menarik minat aku, so aku pun meringankan jari-jemari aku untuk menaip satu entry khas for this GA. *clapclapclap* (tepuk untuk diri sendiri sebab tetibe jadi rajin,OK) 

Apa syarat-syaratnya? 

1. Warganegara Malaysia.
2. Mempunyai blog dan akaun facebook.
3. Wajib follow blog Fatini & Fatin
4. Like fanpage Fatini & Fatin.
5. Klik sini sekiranya nak tambah hadiah. 

Sesiapa rasa baik hati dan tengah kaya sekarang boleh lah men'volunteer'kan diri untuk menambah hadiah. Lagi banyak hadiah yang disumbangkan, lagi cerah peluang aku untuk mendapatkan hadiah berkenaan. Hoho. Saya suka...

Then, macam mana mahu join ini GA. Ayat macam mamak suda... (-,-')

1. Buat entry bertajuk "1st GiveAway by Fatin & Fatini".
2. Letak banner giveaway di atas dalam entry tersebut dan linkkan ke entry GA di blog Fatin @ Fatini. 
3. Tag 2 orang rakan blogger dan pastikan mereka tahu.
4. Tinggalkan link penyertaan di ruangan komen entry ni dan di CBOX atau tempat lain tidak akan dilayan.   Sekiranya anda join GA ini dari blog Fatin, tinggalkan link entry anda di sana.(Hanya 1 link diperlukan)
5. Letak banner di bawah di sidebar anda. 

Alahai, senang je pun nak join. Senang kan. Then, now hadiah-hadiah yang bakal jadi milik korang, aku atau dia. Mungkin. 


TOP REFFERAL
-Mini Pendrive + masuk dalam bloglist kami selama 3 bulan 
-USB + masuk dalam bloglist kami selama 3 bulan 
-Teddybear + masuk dalam dalam bloglist kami selama 3 bulan x 2 pemenang 


MENGGUNAKAN RANDOM.ORG
-Novel x 2 pemenang
-Shawl x 2 pemenang
-Tudung bawal x 1 pemenang
-T-shirt x 1 pemenang
-Jersey Harimau Malaya x 1 pemenang
-Frame Gambar x 1 pemenang
-Mug x 1 pemenang
-Topup RM5 x 1 pemenang
-Perfume 1 x 1 pemenang
-Cute pencil holder x 1 pemenang

ENTRY MENARIK
-Keychain x 5 pemenang 
-Brooch x 3 pemenang 

SAGUHATI
-Header x 5 pemenang 
-Cursor nama sendiri x 10 pemenang

See, banyak kan hadiah GA mereka nie. Kalau ada orang tambahkan lagi hadiah GA nie, lagi banyak lah. OK, hipotesis kurang menarik di situ. Nevermind, jom join ramai-ramai, meriahkan 1st GA mereka nie. Tak rugi kalau cuba, lagi pun mungkin korang bernasib baik. Tempoh GA ini berlangsung dari 30June-27July 2012. Still got time. Let's join ! 

Now, aku nak tag 2 orang bloggers lain : 

Nama mereka nak sama dah. hehe. jangan marah k. Jom join GA nie dekat SINI


7 comments:

Miss Sue said...

saya follow sini.. btw baru berbelog ke? happy blogging yea :D

AngelAwa said...

thanx miss sue. tak baru, but blog dulu kene gack. T_T yaa, happy blogging too. =)

cynta ieda said...

tQ dear...seap print scrin tau..huhuw...tQ sekali g coz join...

AngelAwa said...

welcum... haha, sy memang suka print screen nie. hehe xD

fatini_irdina said...

HAHA :) Terima kasih sebab join :D

Nurakmaniza said...

naj dtg dari segmen yg sma...done follow ya...come n walking2 at my blog..ngeee :)

http://anereodacandid.blogspot.com/2012/07/1st-giveaway-by-fatin-fatini.html

FaLya said...

1st GA by Fatin & Fatini sudah ada pemenangnya. Jom kita lihat siapa yang menang^^ http://cokeandsundae-sg.blogspot.com/2012/07/senarai-pemenang-1st-giveaway-by-fatin.html