Sunday, May 15, 2016

Blogwalking...Tengah Rajin Ni..


                        Assalamualaikum warahmatullahhi wabarakatuh


Ayat normal untuk blogger yang dah lama tak update blog.

'Dah berhabuk dah blog aku. huk huk huk'

Hehe..awa pun selalu guna ayat tu. :D Yela..mukadimah mesti kene selit-selit ayat-ayat metafora macam tu. Baru boleh feeling berada dalam dunia blog. Kalau awa nak tulis something mesti kena put myself in the situation, baru dapat menulis dengan lancar. Siapa rasa macam awa angkat tangan!

Ada banyak benda yang awa nak tulis dan kongsi di page ni but first of all mesti kena buat senaman ringan dulu. Contoh macam sekarang; tulis apa-apa je yang terlintas di kepala dan cuba beramah mesra dengan pembaca (kalau ada yang sudi baca) dan buat perkara yang awa dah lama tak buat... BLOGWALKING ! Yayyyy!!!

Jom siapa-siapa nak join kite berjalan di blog-blog tinggalkan page url awak-awak semua di comment ni..tengah rajin ni! HAHA


This is gambar pergi jenjalan. Quite same as blogwalking..its walking btw. ;p


Love, Awa.




2 comments:

Shiqeen Sattar said...

Saya SS. Jemput singgah http://www.shiqeensattar.com

Hatim Hijazi said...

Hi, jemput singgah blog saya hathimteories.blogspot.my