Monday, August 26, 2013

Transitions COLOURFUL FOOD Photo Contest

Assalamualaikum...

Bangun pagi, on laptop mesti jenguk blog dulu. Tiba-tiba nampak iklan nuffnang pasal transitions photo contest. Macam menarik, jadi aku pun klik la pada iklan terbabit. Gatal betul tangan nie. 


Macam nie la iklan menarik tertarik yang berjaya menarik perhatian aku.

Sebelum meneruskan cerita mengenai contest tersebut, biar aku explain apakah itu transition lenses a.k.a kanta transisi. Eh, memandai je aku. Okay, transition lenses adalah sejenis lenses yang digunakan sebagai kanta untuk cermin mata yang mana akan berubah warna, dari lutsinar kepada hitam atau warna yang lebih gelap. Ia bertindak sebagai pelindung mata daripada sinaran UV yang merbahaya. Baguskan kanta transition nie. Kalau nak cuba pakai kanta nie, boleh pergi mana-mana optical shop. Aku rasa mostly optical shop memang provide kanta tersebut. Harganya pula dalam empat ke enam ratus bergantung pada kuasa kanta yang anda perlukan (lecturer aku cakap la). Untuk keterangan lebih lanjut, boleh rujuk di mana-mana optical shop di Malaysia ini. 

Baiklah, berbalik pada contest tadi. Aku pun dah ushar page contest nie. Senang, cuma perlu snap apa2 makanan feveret korang yang colourful, upload di page terbabit dan share untuk dapatkan undian. Sebelum tue, register lah terlebih dahulu. 


Muka surat depan. Colourful and full of foods. Lapar sudah...

Langkah2 mudah yang perlu dituruti.



Hadiah berupa voucher makanan di restoran yang terbaik.


So, apa tunggu lagi. Marilah join contest ini beramai-ramai. Lagi ramai lagi meriah. Korang kan suka ambik gambar makanan, kali nie mane tau korang ambik gambar makanan boleh dapat voucher makanan pulak. Rezeki ada di mana-mana. 

Nak join? Klik di bawah.


Selamat mencuba! 


p/s: bila nampak makanan kaler warna-warni nanti aku terus nak snap and upload. Untung2 boleh dapat voucher makan kat restoran class kau jah. Hueee~

3 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

pergh..menarik!!

p/s: yui takpernh guna sponsor sbb tkut takde nak sudi spnsor..kih2..

awaa said...

klau menarik, cube ler.. hehe

p/s: cuba la cri sponsor, ade ramai nak sponsor. awa pon bole. :p

cynta ieda said...

gud luck der..hihi
balas kunjungan...