Saturday, July 6, 2013

Aqif Naufal The Champion !

Assalamualaikum...

Hari ini, Kota Bharu Medical Centre (KBMC) telah menganjurkan satu pertandingan Bayi Sihat sempena ulangtahun mereka yang ke 15. One of my cousin's son entered that contest and he won the first prize. Congrats adik Aqif !  ^_^ Halaluyahh~!

Introducing adik Aqif Naufal bin Mohd Fadhli ...
Photo: Comel dop saya pagi ni?



Adik Aqif dengan mama dia yang cantik..
Photo: Aqif kat pertandingan bayi sihat sempena 15 tahun kbmc.


Adik Aqif dengan papa dia tengah ambik hadiah. Congrats! 
Photo: Aqif ngan Papa ambik hadiah masa pertandingan bayi sihat. 

Aqif is a champion boy. ;)


Adik Aqif sangat comel. Aunty dia nie tak jumpa dia lagi. Hadiah dah beli untuk dia, cuma tunggu masa nak bagi je nie. Tak sabar nak jumpa adik Aqif omey omey nie. Grr~!


p/s : tak sabar nak ada anak. ;p

No comments: