Friday, August 31, 2012

Online Wardrobe

Assalamualaikum...

It's been so long i don't merepek dalam blog nie. After my first blog has been hacked by Unkown. Ok, tak habes2 cerita 44 tahun lepas aku nih. Let by gone be by gone. Pfft~ Now, let focus on the present. Hargai apa yang anda ada sekarang, yang lepas biarkanlah berlalu. Ececeh... Padahal blog je pun. Heh (-,-")


Neway, di kesempatan ini aku ingin mengucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI. MAAF ZAHIR DAN BATIN. Masih belum terlambat walaupun hagak lambat. Entry aku kali nie bukan pasal raya walaupun aku wish selamat hari raya. But, aku nak promote my account on FriendlyFashion (FF). It's a online shopping website where we can create one account and sell our preloved items. Clothes or accessories. This website macam facebook jugak la, we can interact with each other but it more pada selling your items. Interesting right? Yes! That's why aku rasa apa salahnya kalau aku create one account on FF. Kalau barang kita tak laku, kita boleh swap dengan barang from other seller kalau masing2 berkenan. Macam sistem barter la. Tak rugi pun. But, mesti ada usaha sikit la. 

So that, i've created one and aku just ada 6 items to let go buat masa sekarang and one of it sudah dibeli oleh customer. Alhamdulillah... Ok, these are some items that still left. Have a look! 




Unisex Net Cardigan
RM 30


Womens Evening Dress
RM 25




Womens Dress
RM15



Womens Dress
RM 15


Womens Long shirt
RM 20

So? anyone interest? For further information, please have a visit to my wardrobe here: 


or you can just click on the items at the left corner of my blog.

Enjoy your visit , happy shopping and Selamat Hari Raya! 



No comments: