Tuesday, July 10, 2012

L A W A .

Assalamualaikum...

Lawa adalah adik-beradik kepada cantik, jelita dan comel. Mungkin. tapi aku tak tahu lah Lawa nie anak ke berapa. Kalau korang tahu, baguslah. Apa kaitan LAWA dan aku? Ok, orang panggil aku AWA. Hah, dah nampak perhubungan di situ? Belum lagi? Takpe, mari kita teruskan. Dan nama panjang a.k.a dalam kad pengenalan aku adalah Akmal Awatif. Kalau didekatkan nama aku jadi AkmaLAWAtif. Nampak perkaitannya disitu? Pasti sudah nampak kan? Am i right? hehehe *trollface*

Nak dijadikan cerita, aku dengan tidak sengaja terletak nama belog baru yang suci murni nie dengan nama AngeLAWA. Nampak tak tue? Jangan buat-buat tak nampak ok. So, moral of the story dekat sini, aku just nak bagitahu yang LAWA dan aku memang tak dapat dipisahkan. OK, jangan muntah di sini, muntah di sana. =p

Kenapa angel? Sebab angel dalam bahasa ibunda bermaksud bidadari. Betul lah kan? Yes, aku nak jadi seperti bidadari di syurga. ^-^ Semoga anda pun begitu. 



Ini bukan bidadari, dah macam buah bidara adalah. HAHA
Muka takde perasaan. OK (T_T)


Wassalam...


4 comments:

Nurlyla said...

peewit.. cantek lah.

AngelAwa said...

eh, haha. tq tq. =)

zulhilmi tempoyak said...

alolo...tomeinye die.. ;p

Nurlyla said...

erm, nnti buatlh entri psal cmne blog u boleh kena hack ye.. nak tau.. risau pula..